EXPOSITIE ‘PICASSO’
bij De Boei Kunst

Kunstenaars, publiek, cliënten en medewerkers zijn van harte welkom.
Wanneer: 30 september – 1 oktober 2017
Tijd: 11:00 tot 16:00

Waar: De Boei Kunst:  Kruisstraat 53 te Eindhoven

Expositie: De Boei Kunst zoek Picasso

De kunstenaars van atelier De Boei Kunst zijn geïnspireerd door Pablo Picasso.
Zoveel stijlen als deze eigenwijze Spanjaard had, zo groot is de diversiteit aan werk.
Kom kijken naar het resultaat tijdens de Atelierroute Eindhoven.

Je bent van harte welkom op zaterdag 30 september en zondag 1 oktober van 11.00 tot 16.00 uur, in het atelier van GGzE De Boei Kunst, aan de Kruisstraat 53 in Eindhoven.
Tot 1 november zijn de werken te bekijken in het atelier.

KOM WORKSHOPPEN
Wil je zelf een kubistisch portret à la Picasso maken? Neem een portretfoto mee en maak er, onder begeleiding van een kunstenaar, een eigen kunstwerk van.

KLANK EN KLEUR
Geef kleur aan je kunstwerk in Picasso-stijl met de Spaanse klanken van een live band. Én Spaanse smaken, want je kunt ook gaan genieten van tapashapjes.

Een eerste indruk gebaseerd op de transformaties die Picasso heeft ondergaan is te bekijken via dit korte filmpje. Benieuwd naar meer? Kom dan langs op de genoemde dagen bij De Boei Kunst.

 

BIG DRAW bij GGzE: Raamsilhouetten actionpainting

Kunstenaars, publiek, cliënten en medewerkers zijn van harte welkom.
Wanneer: 1 oktober 2015
Tijd: 13:00 tot 16:00

Waar: Restaurant de Trefhoeve, Dr. Poletlaan 30 (landgoed de Grote Beek) Eindhoven. (volg borden naar parkeerplaats P10)

 

Big Draw bij GGzE: Raamsilhouetten actionpainting

Kunstenaars, publiek, cliënten en medewerkers zijn op donderdag 1 oktober van harte welkom in restaurant De Trefhoeve op Landgoed de Grote Beek.

Tussen 13:00 en 16:00 uur worden hier silhouetten geschilderd. Deze silhouetten worden in De Trefhoeve gemaakt, onder begeleiding van een beeldend kunstenaar en medewerkers van GGzE De Boei Kunst. Het benodigde materiaal is aanwezig en er zijn geen kosten aan verbonden. De werken worden vervolgens tot en met vrijdag 16 oktober tentoongesteld in de etalage van Het Ketelhuis, op het landgoed De Grote Beek en bij De Boei Kunst op de Kruisstraat 53 Eindhoven.

Tevens komt tussen 13:00 en 16:00 kunstenares Astrid van de Broek tekeningen met zand maken. Kom gezellig mee een zandtekening creëren en laat je verrassen door het resultaat.

BIG DRAW                                                                                                                                                                          

Deze activiteit is onderdeel van tekenevenement ‘The Big Draw’. Thema dit jaar is ‘Every drawing tells a story’, wat goed aansluit op de persoonlijke werkwijze van de kunstenaars van GGzE De Boei Kunst.

Binnen dit thema gaan actionpainters aan de slag; silhouetten van het licht worden levensgroot overgetrokken en daarna op eigen wijze opgevuld met diverse materialen. Onder begeleiding van een beeldend kunstenaar wordt onderzocht op wat voor manieren en met welke materialen het allemaal mogelijk is om uiting en vorm te geven aan het beeld. Experiment en persoonlijke groei staan centraal. Maar bovenal: iedereen werkt aan een eigen, passend werkproces om een zo mooi en zo eigen mogelijk beeldend werk tot stand te laten komen.

BOEIENDE KUNST                                                                                                                                                        

GGzE De Boei vindt het belangrijk dat ieder mens zich op creatief vlak kan uiten op eigen wijze en op een manier die bij hem of haar past. De kunst die gemaakt wordt vanuit eigen beweging heeft vaak een persoonlijke lading, wat de geest, gemoedstoestand of visie van de kunstenaar kan weerspiegelen.

KOM JIJ OOK?                                                                                                                                                                      

Je bent van harte welkom om meer te schilderen in restaurant De Trefhoeve, Dr. Poletlaan 30 op het Eindhovense landgoed De Grote Beek. Volg op het terrein de borden naar parkeerplaats P10. Wil je meer weten over GGzE De Boei Kunst? Kijk eens op de website.

Oud-Woensel uit de Kunst

Kunstroute, Muziek, kunstmarkt, Koffie/Thee en de Expositie ??
Wanneer: Medio September
Tijd: 13:00 tot 16:00
Waar: Boeiende Kunst, Kruisstraat 53, Eindhoven en omgeving

 

Na al het eerdere succes, komt het Oud-Woensel uit de kunstfestival terug naar de Kruisstraat!! In samenwerking met de buurt organiseren we een dag voor jong en oud. Wanneer u de kunstroute volgt, komt u terecht bij verschillende locaties, waar u kunt deelnemen aan verschillende  activiteiten. Alles staat in het teken van kunst, muziek, straattheater, exposities, kinderactiviteiten en er is een markt/kunstmarkt.

Heeft u iets met sieraden, schilderijen, kaarten, muziek, antiek, glas in lood, leer of wol. Kom dan zeker eens kijken op dit gezellige kunstfestival.

Deze dag wordt georganiseerd in samenwerking met de winkeliers

 

Week v/d Psychiatrie

Thema Expositie Onderwater
Wanneer: 24 maart 2015
Tijd: 14:00 tot 16:00
1 maand te bewonderen
Waar: Boeiende Kunst, Kruisstraat 53, Eindhoven

 

De veranderingen in de zorg geeft onrust. Deelnemers van GGzE De Boeiende Kunst uiten in deze spannende en onzekere tijden hun creativiteit. Ieder op hun eigen boeiende wijze.

Kom bij ons kijken op Dinsdag 24 Maart 2015 tussen 14:00 tot 16:00 naar de expositie ‘’Houd je hoofd boven water’’ bij de Boeiende Kunst aan de Kruisstraat 53 te Eindhoven.