Boeiende Kunst’ verzorgt verschillende exposities op verschillende locaties. Kijk bij ‘agenda’ voor de komende tentoonstellingen. Of neem voor meer informatie contact met ons op. Hieronder kunt u voorgaande exposities bewonderen.

Expositie ‘Fabeldieren’

Het jaarlijks terugkerende expositie over Fabeldieren.

Klik hier voor een impressie

Expositie ‘Oud-Woensel uit de kunst’

Het jaarlijks terugkerende evenement ‘Oud Woensel uit de Kunst’ geeft ons de gelegenheid om te exposeren met werken van onze deelnemers. Naast de expositie zijn er verschillende standjes met verkoop van eigen werk, is er muziek en zijn er verschillende activiteiten voor kinderen. Het is een waar feestje voor iedereen.

Klik hier voor een impressie

 

Expositie ‘Houd je hoofd boven water’

De veranderingen in de zorg geeft onrust. Deelnemers van GGzE De Boeiende Kunst uiten in deze spannende en onzekere tijden hun creativiteit. Ieder op hun eigen boeiende wijze.

Klik hier voor een impressie

 

Expositie ‘Frida Kahlo’

Boeiende Kunst is deze zomer in Mexicaanse sferen met een grote expositie over Frida Kahlo.

Klik hier voor een impressie

Expositie ‘Toedeloe Louvre’

De expositie begint met een animatie-film waarin de Mona Lisa vertrekt uit het Louvre. Na jaren depressief rondhangen met al die pottenkijkers om haar heen heeft ze er vet genoeg van! Ze neemt de regie in eigen handen en trekt de wijde wereld in. Ze reist naar vreemde landen en door verschillende schilderijen. Ze bezoekt Guernica van Pablo Picasso en de Kus van Gustav Klimt, neemt een cocktailtje op de Bahamas en eindigt op de Amsterdamse Wallen.Ben je nieuwsgierig kom dan naar deze expositie ‘Toedeloe Louvre’ reis mee met Mona in deze kleurrijke wonderlijke wereld waarin zij eindelijk baas in eigen leven is. Iedereen kan uit kan zijn eigen kader breken!

Klik hier voor een impressie

Expositie ‘De Nieuwe Koning’

Na maanden van hard werken heten de deelnemers van Boeiende Kunst en het fotografie-project Perspectief u van harte welkom op de expositie ‘De Nieuwe Koning’. De werken vertellen de visie van de kunstenaars op de troonswisseling. Soms met humor. Soms op ontroerende wijze.

Klik hier voor een impressie